Путин стана... секс играчка

61781
Путин стана... секс играчка

Сравнявали са го с Хитлер и са го плашили с голите бюстове на "Фемен", снимките му са украсявани с червило и са лепени на бутилки за бира, която "не е за гейове". Всички те, които са против политиката на руския президент Владимир Путин, рядко са се отличавали с богато въображение, пише Нюзру. Друга работа е графичният дизайнер и, както сам се нарича, политически скулптор Фернандо Соса. Той е измислил как да подчертае ролята на Путин като алфа-самец, съобщи британският в. "Индипендънт".

В рамките на протеста срещу антигейската политика на руския президент Соса е създал секс играчка с лика на Владимир Путин, предаде БТА.

Пентагонът анализира езика на тялото на Путин и други лидери

Работна група в Пентагона анализира езика на тялото на чуждестранните лидери, сред които и руският президент Владимир Путин, за да ра...

За да осъществи идеята си, италианският дизайнер е използвал опита, получен при разработката на фигурката на губернатора на щата Ню Джърси Крис Кристи.

"Това е втората ми фигурка с политически подтекст. Както много от вас, момчета, знаят, Русия води война срещу гражданските права на гейовете. Начело на нея е господин Путин и неговото хомофобско ръководство. Исках да осмея Путин, правейки нещо подобно на кукла вуду, с която хората биха могли да правят всичко, което поискат, когато се уединят вкъщи. А какво по-добро от това да се атакува мечата репутация на Путин?" - разказва Соса на страницата си в Imgur.

Скулпторът продава работите си чрез интернет. Цената е около 14 британски лири. Първите образци са от пясъчник. Сега Соса търси доставчик на кожи, безопасен силикон или гума, за да направи секс играчката с лицето на руския лидер полифункционална.

Кустурица възмутен: Ако Путин е Хитлер, то маймуната е произлязла от човека

Известният сръбски режисьор Емир Кустурица се възмути от изявлението на Хилъри Клинтън, в което тя сравни Владимир Путин с Адолф Хитлер...

Идеята да се протестира срещу антигейската политика с помощта на секс играчката се е харесала на участниците на групата "Да изпратим секс играчката на Владимир Путин". На страницата й във Фейсбук се вижда, че вече има 1350 участници, които предлагат въпросната секс играчка да се изпраща лично на Путин.

Според сайта Lugansk идеята на Соса не е нова, а е известна още преди 6 години, когато започват заигравките с името на руския президент.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com