Седмичен хороскоп за 7-13 март

17979
Седмичен хороскоп за 7-13 март

Зодиите ще имат доста лични предизвикателства през тази седмица. Някои от тях ще протекат гладко, но за други ще трябва да бъдат положени сериозни усилия. Всички трябва да обърнат първо внимание на личния си живот и чак след това на работните отношения. Бъдете внимателни с близките си.

ОВЕН

Любовният ви хороскоп за седмицата

Овен През тази седмица отношенията ви с партньора може да се изострят. Дори може да се стигне до въпроса – да остана или да си т...

Седмицата започва с приключване на оформянето на тежка документация за представителите на знака Овен. Освен това, ако до скоро са ви мъчили прекалено честите командировки, сега вече няма да ви се налага да пътувате толкова често. На преден план излиза семейството.  Ще имате повече време за близките си. Служебните задължения ще останат на заден план. Семейните от вас  може да предприемат мерки за подобряване на сексуалния живот. Периодът е добър и за предприемане на действия по смяната на домакинско оборудване или обзавеждане в дома. Използвайте времето и да укрепите отношенията си с децата. Прекарвайте повече време с тях, четете им приказки и не пестете време в отговори на въпросите им. Всичко това ще правите със желание и лекота. В момента сте невероятна комбинация от остър ум и дисциплина.

ТЕЛЕЦ

Тази седмица ще сте по-упорити от обикновено. Някой ще се опита да ви даде нелош съвет и от добро сърце, но вие няма да искате да слушате никого. На това му се казва – инат, защото определено имате нужда от чуждо мнение, но просто не искате да промените позицията си изобщо. Звездите ви съветват да бъдете внимателни във финансово отношение. Това включва всички действия, свързани с пазаруване, харчене, даване или вземане на пари назаем.  Не предприемайте никакви финансови спекулативни действия. В противен случай може да претърпите големи загуби. Някои хора ще се опитат да ви подмажат, а точно сега сте в състояние, в което може да се подадете на ласкателства. Дръжте се за това, което имате. Не позволявайте на раздразнителността ви да развали отношенията ви с най-близките.

БЛИЗНАЦИ
За представителите на знака Близнаци започва добър период за укрепване на отношенията. Това ще касае най-вече сферата на роднинските връзки – наследства и завещания. Ще имате и силната подкрепа от ваш покровител. Сега  е моментът да го убедите да ви подкрепи активно в начинанията ви.  Късметлийският ден от седмицата е сряда. Тогава ще сте в пълна душевна хармония, съчетана с прекрасни отношения и преживявания с ваши близки и приятели. В петък може да имате противоречия с жена, която стои над вас в служебната йерархия. Възможно е да влошите и отношенията си с майка ви. През почивните дни не се занимавайте с нищо служебно и се опитайте да отхвърлите мислите за работата. Починете си пълноценно.

РАК
Седмицата започва с душевни терзания за представителите на знака Рак.  Вероятно ще искате да изпъкнете точно в този момент, но за съжаление няма да има с какво. Това ще ви накара да прибегнете до нечестни средства за изява или не толкова благородни. Възможно е да се опитате са повишите цената на личността си с финансовите средства, които притежавате. Това важи най-вече за представителите на силния пол на зодиака. Т.е. ще сте готови на всичко и да се разделите с много пари заради жена.  Логично това ще ви донесе проблеми у дома, където ще очакват вашият дял в плащането на разходите. Ще ви е трудно да анализирате ситуацията трезво, но това, което си помислите в сряда ще е най-близко до истината. Изобщо периодът не е добър за любовни авантюри. Те ще ви струват прекалено скъпо, както финансовото, така и по отношение на личния ви живот.
ЛЪВ
Една успешна седмица очаква представителите на знака Лъв. За това ще им помогнат звездите, които ще им носят късмет. Умът ви е ще е остър, ще сте в кондиция и ще се справяте успешно, както със служебните си задължения, така и с тези, които ви очакват у дома. Единственото , което може да ви подведе е вашата разсеяност, но с много малко усилия ще преодолеете този недостатък. Периодът е особено успешен за тези, които се занимават с готварство или друга дейност, свързана с дома. Времето е добро и за пречистване на стомашно-чревния тракт и разтоварваща диета, без да изпадате в крайности, разбира се.

ДЕВА
Днес се пазете от съмнителни предложения и слухове. Използвайте фантазията си, днес тя ще е богата, за да направите деня незабравим за половинката си. Замислете се кога е била годишнината ви, за да не пропуснете някоя важна дата. В сряда не си позволявайте мързел. Изпълнени сте с прекалено много енергия при това съзидателна. С други думи не мързелувайте днес, за да може да мързелувате по-късно. Ако в петък  се почувствате неразположени, не се колебайте да се свържете с личния си лекар. Направете си профилактични прегледи, не толкова за да се уплашите, а по-скоро да се успокоите, че всичко със здравето ви е наред.

ВЕЗНИ
За Везните новата седмица ще бъде леко объркана или поне някои от представителите на знака ще се чувстват по този начин. Типичното за вас гмуркане в работата няма да може да ви отърси изцяло от семейните и личните проблеми, които са завладели мислите и сърцето ви. Няма нищо лошо в това да се поспрете и да направите необходимите изводи и равносметка. Периодът е добър да се върнете назад в миналото и да преосмислите поведението си, резултатите от него и това, което искате да се случи в бъдеще. Не се срамувайте и колебайте да се извините, да направите жест, с който да покажете, че съжалявате за ваше действие, особено ако става въпрос за ваш близък човек. Моментът е подходящ за разпалване на страстите в дългогодишна връзка.  Самовглъбяването, анализът и честната равносметка сега вас ще от изключителна полза.

СКОРПИОН
Скорпионите започват седмица с душевни вълнения, които са по-скоро заблуди. Може да имате погрешно мнение за човек, който да се възползва от благоразположението ви. Това няма да го осъзнаете в този момент, но има нещо кармично  - т.е. така е трябвало да бъде. Важното е, когато разберете, че сте били измамени да не съжалявате много.  В средата на седмицата събитията ще се подреждат изцяло във ваша полза. Интуицията ви ще работи с пълна сила и само за вас. Ще имате уникални и странни срещи, които ще ви донесат нови усещания, опит и знания.  Бъдете умерени във флиртуването,  все пак има сфери, в които мярката трябва да се спазва, особено ако имате сериозни отношения. Ще проявите силата на характера си и дори лидерски качества. Така че действайте смело за това, което най-много желаете да постигнете  в момента.
СТРЕЛЕЦ
В началото на седмицата може да ви донесе изпитания, свързани с отношенията ви с по-възрастен от вас човек. За вас остава преценката дали да се съобразите с възрастта и зависимостта ви от него.  Все пак помислете добре за последиците. В сряда  задължително добавете творчество в дейността си. Вечерта направете романтичен жест към половинката си. Може да избере и подарък, ако се колебаете изберете розовия цвят.  В събота не ви очакват особени събития. Няма пропилеете деня си ако го прекарате в леглото или просто у дома без правите нищо особено. Съботата е точно за това. Неделя ще е светъл ден за вас. Ако имате работа по дома тя ще протече бързо, а резултатът ще е повече от добър. Поглезете се със скъпо вино вечерта, като разбира се не прекалявате.

КОЗИРОГ
За представителите на знака Козирог седмицата започва силно в служебно отношение.  В понеделник ще имате малко противоречие със жена, което на вас ще се стори като истинска драма. Това ще ви накара да се потопите в работа и съответно ще ви донесе полза. Няма да са блестящи и отношенията ви с ваш приятел. Може да се стигне до разрив. Не унивайте, обаче,  и не забравяйте, че нищо не е случайно. През почивните дни отделете от времето си за посещението на ваши роднини. Ако сте имали изострени отношения с майка си в последно време, сега е моментът да заровите томахавките
ВОДОЛЕЙ
Един спокоен понеделник очаква представителите на знака Водолей. Просто нищо няма да се случва, без да ви е скучно, а само – спокойно. Не търсете активно занимание, просто ес оставете на течението на деня. Във вторник ще настъпи пробуждане.  Съществува риск всичко, което да си помислите да е единствено от вашата егоистична гледна точка, затова не изказвайте мислите си на глас. Нека ви послужат само за ориентир.Петък ще е  много различен от предишните дни. И отново съветът на звездите и да се изпълнявате това, което усещате.  Просто ще сте прекалено добри и това може да накара недобросъвестни ваши познати да се възползват от добрината ви.

РИБИ
Добър старт на седмицата очаква представителите на вашия знак. Понеделник е добър за уреждане на отношения. Денят ще е подходящ и за внедряване на ваши идеи, които до момента сте възприемали като хоби или просто приятно занимание. Ще притежавате необходимата умствена трезвост и дисциплина за изпълнение на замисленото. Освен това периодът е добър за започването на всякакво лечение и дори операции, ако се налагат, свързани с коремните органи. Може да направите прочистване на организма, за да засилите имунитета си.  Началото на новия месец ще ви донесе и нови и приятни събития. Активизирайте връзките си с чужбина или чужденци, особено ако са ваши приятели. Може да има благоприятна възможност за вас. Освен това очаквайте и положително развитие на важен за вас юридически въпрос.  Не пропускайте тази благоприятна седмица, за да използвате всички възможности за реализация на мечтите си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com