Шест типа целувки, които жените мразят

75772
Шест типа целувки, които жените мразят

Прекомерното използване на езика

Когато прекалите с движенията на езика или действате с него твърде грубо, бихте развалили удоволствието от насладата на момента. Всяко нещо в прекомерни количества е по-скоро вредно и неприятно.

Плахата целувка

Виртуална целувка

Разстоянието вече няма да е пречка пред желаещите да се докоснат с устни влюбени благодарение на устройство, което имитира целувките. ...

От друга страна, когато момичето се чувства готово за повече романтика, е доста скучно да я оставите в продължително и незадоволено очакване. Десетките краткотрайни досега с нейната уста, без по-дълбоко проникване с език, биха я раздразнили и разочаровали.

Задушаваща

Страхотната целувка би трябвало да я остави без дъх. Но, не буквално! Тя не бива да се чувства като безпомощен удавник. Оставете глътка въздух за нещастното момиче, в противен случай ще убиете романтичното настроение.

Твърде влажна

Уфф…познато ли ви е това усещане, когато слюнката остане по лицето, ви след като сте били целунати?! Момчета, това не е онази влажност, която момичетата търсят!

Целувката показва дали интимната връзка има бъдеще

Проучване на специалисти от Оксфордския университет разкрива, че целувката на първата среща може да определи продължителността на връ...

Мъртви устни

Това е типа целувка, при който устните не реагират, сякаш не участват в целувката. Тя ще се чуди, вие наистина целувате ли я, или тя нещо се е объркала. Една такава подобна ситуация и сте загубили нейния интерес завинаги.

Вакуумът

При този вид целувка тя се чувства така сякаш някой се опитва да изсмуче всичкия въздух от устата й. Пробвайте да третирате устните си с ръчен вакуум. Е, точно същото е! Може би не ви хареса. На нея също!

източник: lifebg.net

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com