Скакалците изчезнаха - идва земният рай!

13320
Скакалците изчезнаха - идва земният рай!

Земният рай идва! Бившият кандидат за президент на Киргизстан, лидерът на "Народна академия" Арстанбек Абдулдаев е съобщил на пресконференция, че ще настъпи раят на Земята, предаде БЛИЦ.
Абдулдаев (духовно име – Арстан Алай) е казал: "Тази година нямаше скакалци. Това е признак за настъпващия рай". Според бившия кандидат-президент още през 2013 г. жителите на нашата планета трябва да очакват различни чудеса.

"Човекът ще започне да общува с всеки орган и ще открие тайните на физическото си тяло. В същото време новата психология на човека ще доведе и до свобода на природата. Природата ще оживее. Земното кълбо ще се превърне в зелена райска фея".

Лидерът на "Народна академия" е отбелязал, че за да настъпи раят, хората трябва да се откажат от телесните наслади и личните блага.

Членовете на "Народна академия" твърдят, че получават информацията за предстоящите събития от Космоса. Абдилдаев и неговите съмишленици несъзнателно бързо пишат на хартия и смятат получените текстове за пророчества.

Редактор: Десислава Ушатова

НАСА показа красотата на Земята отгоре (Видео)

НАСА показа видеозапис на Земята, гледана от Космоса, предаде КРОСС. На него се виждат приказни картини от нашата планета. Гид на ко...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com