Слави Трифонов: Реших да поведа битка за своята любов. Тя се казва Недялко

20746
Слави Трифонов: Реших да поведа битка за своята любов. Тя се казва Недялко
Снимка: Шоуто на Слави

Тепърва ще избухна. Аз съм вулкан от чувства. Отвътре ме напъва. Няма да го удържа. Това каза шоументът Слави Трифонов в едноименното си шоу в ефира на bTV, в което разказа за любовта си към собственика на сайта ПИК Недялко Недялков.

Припомняме, че собственикът на жълтия сайт, известен с афинитета си към скандални новини и шокиращи заглавия, даде на прокурор Слави Трифонов заради писмо от тв водещия, в което, според ПИК, имало физически заплахи.

Пеевски: Ще се явя в прокуратурата, но да се яви и Слави Трифонов

Ще се отзова на призоваването ми за пореден път в прокуратурата, защото спазвам законите. Това заяви депутатът от ДПС Делян Пеевски, сл...

"Моите престъпления са емоционални", започна Слави Трифонов, който по-късно добави, че пречките в лицето на СДВР само разпалват любовта му още повече. Той обясни, че вчера е бил разпитван в столична полиция, полицаите били много любезни, а Трифонов се натъжил, че те не повярвали, че е гей. Той е заявил служителите на реда и адвоката си, че е гей.

"Къде сбъркахме?", пита го в началото Иво Сиромахов, който влезе в ролята на интервюиращ.

"След като в сайта ПИК излезе съобщение, че аз съм гей, аз се освободих. Всичко, което съм сдържал в моята хомосексуална природа, ме напъна. Аз не можах да го сдържа повече, не можах повече да се контролирам. След като прочетох, че съм блудствал с малки ромчета, които ми ги е водил Камен Воденичаров, изведнъж си казах: Няма повече да се крия!”, каза Слави Трифонов.

"Скоро ще узаконят и браковете между мъже“, каза още шоуменът. "Важно е любов да има", репликира го Иво Сиромахов. "Ми, разбира се", отвърна Трифонов.

"Сега преди този светъл празник на любовта, 14 февруари, аз реших да поведа битка за своята любов - тя се казва Недялко“, каза Трифонов и продължи: "Собственикът на сайта ПИК. Аз съм влюбен в него. Той е дебел, но аз го харесвам такъв“.

МВР ще помирява Недялко Недялков и Слави Трифонов

МВР ще помирява Недялко Недялков и Слави Трифонов. "Ще извикаме Слави Трифонов и Недялко Недялков, за да изясним ситуацията и да намал...

"Но защо полицията, това е една красива романтична история", пита Иво Сиромахов.

"Евгени пише и песен „Слави и Недялко“, отговори Слави Трифонов, който добави, че ако се направи и филм той ще е като „Планината Броубек“, но в Родопите.

"Той не ме е разбрал. Уплашил се е. Защото му изпратих 20 карамфила. Числото 20 ми е любимо“, каза шоуменът, обяснявайки, че когато бил на 20 години му е било най-хубаво. Водещият добави, че на много места в света има различни вярвания за четния и нечетния брой на цветята, а карамфилите били червени, защото червеното е цветът на любовта. Слави Трифонов каза, че е изпраил на Недялко Недялко "още нещо", което било лично.

"Ние не сме изконсумирали връзката си. Той страни от мен, бяга от мен. Може би е срамежлив", каза още тв водещият. "Аз си го обичам такъв какъвто е. Но той се уплашил от мен и се оплакал в полицията и прокуратурата", добави той.

"Любовта е незаконна в България?", попита Иво Сиромагов за това, че Трифонов е бил разпитван от полицията. "Между мен и Недялко – видимо", отговори Слави Трифонов.

250 000 подписа събрани досега за референдума, иницииран от "Шоуто на Слави"

250 000 подписа е събрал Инициативният комитет за референдума, предлаган от екипа на шоумена Слави Трифовнов, съобщиха пред бТВ сценари...

"Излиза, че да пишеш гнусотии и простотии за хората, да натъжаваш, да депресираш толкова много хора, да пишеш толкова много лъжи, това е законно. А да обичаш някого, независимо дали е мъж или жена, да му пращаш цветя и да си загрижен за неговата интимност, това е незаконно”, каза шоуменът.

"Виж в каква интересна държава живеем. Да постъпваш гнусно е законно, срещу това няма никаква санкции, даже обществото го приема съвсем нормално. Даже тези, които са уязвени, за тях се лъже, това се приема за нормално. А, когато кажеш на някого „Обичам те“, това е незаконно, СДВР, разпити, ей такива работи. Виж в колко интересна държава живеем“, коментира Слави Трифонов.

"Мен никой не може да ме спре, когато съм влюбен. Аз съм адски упорит любовник. Не могат да ме спрат... Никой не може да ме спре да имам Недялко“, заяви още тв водещият.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com