Тарантино иска да прави филм с Джони Деп

11072
Тарантино иска да прави филм с Джони Деп

Куентин Тарантино и Джони Деп искат да работят заедно по бъдещ проект на режисьора, предаде БГНЕС. За целта обаче той трябва да извади актьора от оковите на Тим Бъртън. А докато подготвя бъдещите си планове в киното, режисьорът може да се радва на факта, че новата му лента "Джанго без окови" има всички шансове да се превърне в най-успешния му филм до момента.

"Бихме искали да работим заедно", заяви Тарантино в шоуто на Чарли Роуз. "Говорили сме за това от години, ние сме почитатели един на друг. Просто трябва да намерим правилния герой. Трябва да създам правилния герой, който смятам, че Джони може да изиграе. И ако той се съгласи, ще го направим и ще бъде магическо. За момента обаче не съм създал идеалния образ за Джони Деп, може би някой ден ще го направя, а може и да не се получи, ще видим", сподели режисьорът.

Тарантино подготвя продължение на "Гадни копилета"

Куентин Тарантино даде интервю, в което разкри, че най-новият му филм "Джанго без окови" и предходната му продукция "Гадни копилета" мо...

Деп не е единственият актьор в списъка на предпочитанията на Тарантино. Той иска да убеди също Мерил Стрийп и Майкъл Кейн да участват в негов филм.

Редактор: Пламен Георгиев

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com