Това, което не знаеш за майка ти

58918
Това, което не знаеш за майка ти

Почти всеки човек е бил ядосан на майка си, обвинявал я е, сърдил ѝ се е... Поколенията са различни, но чувствата, които майката изпитва към детето си са непреходни. Ето някои от тях, които тя едва ли би споделила с теб, но ти трябва да знаеш.

Ти си я разплаквал(а) многократно.

Любовта преборва страха

Окситоцинът, наричан хормон на любовта, помага за овладяване на страха, съобщава сайтът EurekAlert, позовавайки се на резултатите от ге...

Тя е плакала, когато е разбрала, че е бременна с теб. Тя е плакала, докато те е раждала и когато за първи път те е държала в ръцете си. Плакала е от щастие и от мъка, тъй като чувства твоята радост и болка, независимо дали забелязваш това или не.

Тя искаше да изяде последното парче от тортата.

Тя наистина го искаше, но когато те видя как го гледаш, реши да го остави за теб – ти си много по-важен от нейните желания.

Тя винаги се страхува за теб

От първата ти глътка въздух тя е правила всичко възможно, за да се грижи за теб. Всеки път, когато излизаш от вкъщи тя е чакала да се върнеш. Всеки път, когато си бил болен, тя е била до теб.

Интересни открития за сексуалността

Традиционният поглед върху сексуалното поведение приписва на мъжа задължението да защитава и обезпечава жената, в замяна на нейната вяр...

Нея я е боляло

Не само, докато те е раждала. Докато е била бременна на нея ѝ се е гадило, ти си притискал(а) ребрата ѝ, а после си я хапел, докато те е кърмила. Ти си ѝ донесъл толкова физическа болка.

Тя знае че не е идеална

Тя е най-големия си критик. Тя знае всичките си грешки и се ненавижда заради тях. Естествено, тя е искала да е идеалната майка. Но никой не е идеален, затова често иска да се върне в миналото и да направи всичко по друг, по-добър начин. Независимо от това тя е направила най-доброто за теб.

Тя ти се любува, докато спиш

Денят на добротата

Бързайки за работа забелязваме жена, която се опитва да пренесе детската количка през стълбите и спираме, за да ѝ помогнем. Даваме мо...

След като си заспал след тежкия ден, тя те наблюдава, докато спиш. Ако в този момент отвориш очи, то ти би видял колко любов и нежност има в погледа ѝ.

Твоите сълзи винаги са разбивали сърцето ѝ

Твоят плач е най-ужасното нещо за нея. Тя е правила всичко възможно, за да ги спре и ако не е успявала сърцето ѝ се е разбивало на хиляди части.

Тя би направила всичко това още веднъж

Независимо от цялата болка, която е преживяла, тя не би се отказала от теб при никакви обстоятелства. Детето е най-важното в живота на една жена.

Признаци на психично здравата жена

След като разбрахме кои са признаците на психично здравия мъж, следва да научим и тези за жените. Тук нещата са малко по-сложни, тъй ка...

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com