Трогващо любовно послание ще отведе няколко щастливци в Кино "Арена"

46789
Трогващо любовно послание ще отведе няколко щастливци в Кино "Арена"
Снимка: Thinsktock/Guliver

Само два дни остават до края на съвместната игра на Actualno.com и Кино Арена "Покажи любовта". Не изпускайте шанса да изразите чувствата към любомия човек. А ние няма да забравим да зарадваме десет от вас с двойна покана за филм по избор в Кино Арена.

Даваме ти възможността да покажеш в пълна мяра романтичната си страна и да изненадаш по-добрата си половинка с най-уникалното послание – специално за нея.

ПОЛИЧБА: Брак се предлага в петък вечер

Петък е денят, в който се предлага брак според старо поверие. Има много поличби, които сме чували и още стотици, за които дори и не сме...

Какво му е уникалното ли? Посланието ти може да се появи на Свети Валентин  на голям екран. Не просто „като на кино”, а на истинско кино. Заведи половинката на прожекция в Кино "Арена" в Деня на любовта и я изненадай с този романтичен жест. И се приготви за изненада в отговор.

После ще ни благодариш за изживяването.

Играта „Покажи любовта” има за цел да даде поле за изява на всяка романтична душа, която иска да изрази любовта към любимия си човек по нестандартен начин и да го изненада с любовно послание. Всички любовни послания ще бъдат поместени (след като бъдат одобрени или редактирани) на специално създадена за играта страница. Те ще могат да бъдат споделяни в социалната мрежа Facebook.

Част от посланията могат да попаднат във видеоклип, създаден специално за играта. Той ще бъде излъчен в залите на Кино Арена на 14 февруари 2015 г.

Как се влюбват ЗОДИИТЕ в едно изречение

Всички зодии си приличаме и се различваме по едни и същи неща. В любовта също имаме доста сходни характеристики, дори и начинът, по кой...

За да бъде празникът пълен, организаторите ще зарадват 10 (десет) участници с двойна покана за филм по избор в кината на „Арена” в градовете София, Варна, Стара Загора, Велико Търново, Плевен и Смолян. Печелившите се определят на лотариен принцип сред всички участници, които попълнят регистрационната форма.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно