Туристка призова мечка да си легне зимен сън (ВИДЕО)

9986
Туристка призова мечка да си легне зимен сън (ВИДЕО)

Американка е запечатала на видео как мечка се опитва да унищожи каяка ѝ. Жената оставила лодката на брега, а самата тя отишла да разпъва палатката си. Когато се върнала, открила дивия звяр.

Туристката се уплашила, че животното ще я изяде, и използвала спрей за защита. Тя успяла да прогони мечката, която се прехвърлила на каяка. Горският жител се опитал да гризе лодката, след това я обърнал. Всичко това жената е заснела на видео, докато молела мечката да не яде лодката ѝ.

"По време на самотно пътешествие, в което възнамерявах да стигна от Кетчикан до Питерсберг (Аляска), мечка нападна лодката ми. Това започна, щом опънах палатката и оставих вещите да се сушат. Чух някакъв шум отвън, докато обядвах", разказва туристката в коментар към видеото.

На хотел с вана с мечка и вечеря с лъв

Австралийски хотел, обзаведен в зоологическа градина, предлага на своите посетители вана в близост до мечка, вечеря в компанията на лъв...

Тя признава, че виждайки източника на шума, си помислила, че изобщо не трябвало да тръгва на този поход. Зад кадър се чува, че тя вика: "Мечко, защо чупиш моята лодка? Спри, мечко! Какво да правя? Моля те, спри! Как се озова тук? Вече трябва да спиш зимен сън!"

На видеото не е запечатано как е завършила визитата на мечката, но авторката му разказва, че звярът още няколко минути се опитвал да яде лодката, след това си отишъл. Жената успяла да се добере до акостирал наблизо кораб и помолило да я вземат заедно с вещите ѝ.

В резултат на срещата с мечката самата тя не пострадала, само се изплашила, но каякът определено имал нужда от ремонт.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Името на кого носи международното летище в Атина?
Името на кого носи международното летище в Атина?

Международното летище на Атина „Елефтериос Венизелос“ е най-голямото в Гърция и е известно с постоянните си инвестиции в иновативни...