Уиски фест 2013 отвори врати за посетители

34279
Уиски фест 2013 отвори врати за посетители
Снимка: Actualno.com

Вчера в хотел „Шератон“ отвори врати едно от най-приятните за сетивата събития, а именно „Уиски фест 2013“. Изложението може да се посети от всеки почитател на алкохолната напитка, който е навършил 18 години. Цените на билетите варират от 10 до 195лв., като в зависимост от цената имате право да дегустирате до три напитки от бранд по желание, но от определен клас, което не важи само за най-евтиния, а с по-скъпите имате право да посетите и майсторски класове в някоя от залите на хотела, като лекторите са имена от световна величина.

Не забравяйте, че събитието си има етикет на поведение, който няма да толерира напиването и агресивното поведение. Всеки, който консумира отговорно и с мярка, може да се наслади и да намери всеки по-известен световен бранд уиски. Тук ще можете да усетите страхотната атмосфера, която домакините са осигурили, като всеки щанд е оформен и аранжиран по уникален начин. Ще можете да получите и подробна информация за всеки нов продукт на някои от най-разпространените брандове у нас като „Джеймисън“, новите уникални предложения от „Чивас“, като съвместният им продукт с „Пининфарина“ например, а също и „Джак Даниелс“, „Бушмилс“, „Джони Уокър“ и мн.др.

Jameson получи приза „Ирландски бленд на годината“

Марката заслужи своето място в световната Уиски библия за 2013. Jameson Irish Whiskey грабна престижната награда „Ирландски блен...

Днес и утре програмата започва от 14:00 часа, като консумацията на алкохол може да продължи до 23:00 часа.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com