Затъмнението на 13.09. е магическо. Вижте какво да правите!

68041
Затъмнението на 13.09. е магическо. Вижте какво да правите!
Снимка: БГНЕС

Едновременно две затъмнения има през септември. Частичното затъмнение на 13 септември ще може да се наблюдава от Антарктида, след това на 28 септември ще настъпи пълно лунно затъмнение.

Утре Слънцето ще се скрие 78%, като най-доброто място за наблюдения са Антарктида, Южна Африка, остров Мадагаскар. Максималната фаза на затъмнението ще бъде в 9.54 часа българско време.

Независимо че няма да го наблюдаваме от България, това затъмнение има особена магическа сила и при спазването на някои ритуали можете да се радвате на успех и късмет, вещаят астролози и нумеролози.

Слънцето се намира в знака Дева – подвижен земен знак.

В деня на затъмнението не се препоръчва започването на нищо важно, тъй като затъмнението усилва най-малките негативни фактори на вибрацията на деня, в който се случва, предупреждават астролозите.

Най-чувствителните към влиянието на затъмнението хора са родените в подвижните знаци – Дева, Риби, Близнаци и Стрелец. Особено силно го усещат тези, чиито рождени дати се падат в периода 8-18 септември (Дева), 6-16 март (Риби), 7-17 юни (Близнаци), 8-18 декември (Стрелец).

Денят има силна енергетика, затова проведените на 13 септември магически ритуали ще дадат отлични резултати.

Практически слънчевото затъмнение дава възможност да осъзнаете и да се освободите от вътрешните страхове и негативните черти на характера (например мързел, раздразнителност, избухливост и др.), които спират движението ви в живота и пречат на духовното ви развитие.

При слънчево затъмнение е много полезно да се направи равносметка на годината, да осъзнаете къде може да не сте били прави, кого сте обидили, от какво се страхувате, за какво преживявате. Ако отношенията ви с някого не се развиват както трябва, то представете си го в своето въображение и се вслушайте в усещанията си – какво не приема от вас този човек, къде в себе си усещате бариера, страх или раздразнение.

Ето тези свои усещания запишете на лист и усетете за какво са ви дадени тези отношения, на какво ви учат те. Постарайте се да се отнесете към този човек като към учител, благодарете му за урока и му простете от все сърце. Тогава отношенията ви ще се разрешат по най-добрия начин.

Моментът на слънчевото затъмнение е уникален. В този период можете не само да се избавите от негативните ситуации и усещания, но и да заложите програма по изпълнения на своите желания за цяла година напред.

Вашите желания могат да засягат любов, здраве, работа, бизнес, пари, недвижими имоти и всичко, което искате да привлечете в живота си, да започнете, развивате или изкачите на по-високо ниво. Желателно е да помните за практичността и реалистичността на намеренията си, съветват астролозите.

Също отчитайте интересите на другите хора, за да не влизат вашите желания в противоречие с тях. Освен това този ден е подходящ за медитация, размишления по съществуващи ситуации и перспективи, планове за бъдещето.

Затъмнението на Слънцето на 13 септември 2015 година носи приземяващата енергия на Девата, която помага да се видят нещата от практическа гледна точка, затова плановете ви за година напред трябва да се опишат с отчитане на всички детайли, като се анализират всички плюсове и минуси.

Слънчевото затъмнение в Дева носи също така огромен потенциал за изцеление, затова е много важно да обърнете внимание на въпросите, свързани със здравето, и да ги отчетете в плановете си за годината. Със сигурност ще ви се предоставят нови възможности за реализация.

Първите часове на утрешния ден е добре да се прекарат вкъщи. Постарайте се да бъдете търпими към чуждото мнение и нищо да не вземате присърце. Отнасяйте се към всичко спокойно, запазете чувство за хумор. Всяко ваше действие в този ден (утре е първият лунен ден, тоест това е началото на новия лунен месец) оказва влияние върху изпълнението на вашите желания през целия лунен месец от 13 септември до 10 октомври. Отложете всеки конфликт или изобщо го забравете, за да се реализират вашите желания.

Желателно е да се откажете от активна дейност. Не е желателно да се предприема нищо важно, включително да се правят големи покупки, да се сключват финансови сделки, да се провеждат важни срещи и разговори, да се тръгва на път.

Кървава луна

Новият необикновен, свръхестествен трилър на Бенджамин Пърси е комбинация от история и странна художествена измислица, който сякаш вдиг...

По възможност отложете всичко важно за друго време. Старайте се да не каните гости и да не ходите на гости. Най-добре ограничете контактите с хора, които не ви харесват, избягвайте големи компании. Старайте се повече да мислите за приятни неща, заемете се с творчество или друго, което ви доставя удоволствие.

Много добре в този ден се отразяват медитациите. За да привлечете положителната енергия на Девата по време на медитация, можете да използвате камъните на този зодиакален знак – например ахат или нефрит.

Нумеролозите обръщат внимание на хората, които имат Число на жизнения път 3. За тях 13 септември се явява Ден на духовно израстване.

Например, ако сте родени на 03.01.1970 година, то вашето Число на жизнения път е: 3+1+1+9+7+0=21=2+1=3, т.е. ЧЖП = 3

В Деня за духовно израстване според нумеролозите следва да сте особено внимателни към промените, разговорите, както и към необичайните събития.

Пълнолуние в Дева – съвети за всички зодии

Днес, 16 март от 19,08 ч. настъпва пълнолуние, което ще премине в знака на Дева. Ето какви ще са особеностите на това асторологично съб...

1. Отнасяйте се към този ден като към свой приятел и учител.

2. Изхвърлете от съзнанието си всички зли мисли и неприятни събития, а във всичко лошо търсете добро начало.

3. Обръщайте внимание на хората, които срещате, и на мислите, които предизвикват те у вас. Има шанс да откриете именно това, което търсите.

4. Помнете – всичко, което заложите в новия цикъл, ще се връща към вас в следващите Дни на духовен растеж.

По такъв начин, отърсвайки се в своите Дни на духовен растеж от всяко зло, ние коригираме старите си грешки, настройваме се на хармония с Вселената, а в първия лунен ден това е много важно.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com