Зодиите, които ИЗНЕВЕРЯВАТ най-много

37266
Зодиите, които ИЗНЕВЕРЯВАТ най-много

Никой не влиза във връзка с мисълта, че ще му изневерят или че той ще изневери. Има обаче зодии, които са по-склонни да го направят и трябва да знаете с какво си имате работа, преди да допуснете този човек до себе си.

ОВЕН
Те се славят със своите подвизи и трябва да внимавате с тях. Страстни, ненаситни и винаги търсещи нови преживявания. За тях това е просто спорт и не смятат, че вършат нещо нередно.

БЛИЗНАЦИ
Те никога не планират изневерите си, но винаги се оказват в такава. Скуката е основният им мотив и за да са винаги доволни, трябва доста да се постараете с разнообразието в леглото.

ЛЪВ
Зодията, която разваля брака си повече от всички други. За тях не е от особено значение колко е дълга връзката им и скрепена ли е с подпис. Винаги се оправдават с "естествените си нужди".

КОЗИРОГ
Внимавайте с представителите на тази зодия. Те са доминиращи и смятат изневярата като свое право и не се чувстват длъжни да обясняват действията си. Те нямат причина да изневеряват, просто им е вродено.

РИБИ
Изневеряват твърде лесно и почти никога не съжаляват. Не се вълнуват от вечната любов и партньора до тях. Изневерят ли им обаче, Рибите се превръщат в урагани и не прощават.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com