Любовниците в Зодиака

184051
Любовниците в Зодиака

Сексуалният хороскоп не винаги е някакъв майтап, както си мислят повечето скептици. Всеки знак от Зодиака има своите поведенчески и психологически характеристики, както и сексуални предпочитания, които ако са ни известни – съблазняването става много по-лесна задача.

Овен

В секса се опитва да покаже, че не е овен. Винаги готов да ви направи орална любов. Изобщо не се срамува, че онанира. При явен недостатък на сексуална издръжливост Овенът, с първобитен хъс, изпитва биологична потребност да се влачи след безброй, в нищо виновни, дами.

Ерекция – вероятна

Презервативи – от теоретична гледна точка ги уважава.

Телец

По брой повторения за една нощ всички останали знаци може да му дишат прахта. За останалото не се втелясват. Не обичат да сменят позите, напълно им стига баналното: той отгоре, тя отдолу, лице в лице. Заради изобилието на случайни връзки често страда от венерически болести. За да бъде заинтригуван жената трябва да изглежда,  колкото се може по-равнодушна. В никакъв случай не му казвайте: „Да!“

Ерекция – Сложна – в прекия и в преносния смисъл

Презервативи – отхвърлят ги като левкоцит чуждо тяло

Рак

Ракът се справя добре с почти всички пози. По време на секса ту забързва, ту намалява темпото, като си мисли, че на партньорката му така ѝ харесва. Смята за свое главно оръжие оралната любов. След секс обича да обсъжда предишния си сексуален опит и партньорките си. „Постиженията“ си помни дълго.

Ерекция - капризна.

Презервативи - не се гнуси.

Близнаци

Него не го устройства часът на срещата, интимността го притиска, а моногамията го мъчи. Всякакви ограничения го побъркват. Талантлив е в секса, отгатва желания, може да представи всяко извращение като нещо прекрасно. Обича партньорката му да е с еротично бельо.

Ерекция – забележителна

Презервативи – не можеш да го накараш да легне с теб без тях

Не пропуска случай да предложи групов секс.

Лъв

Живот – пиеса. Любовта на Лъва

Сценарист и режисьор – Лъвът. Продуцент - Лъвът. В главната роля – Лъвът.

В ролите:

Лъв – изпълнява Лъвът– красавец, около когото се развива действието.

Прекрасната героиня.

Възторжената публика – изпълнява се от всички жени по света.

Ако трябва да сме сериозни - Лъвовете са различни. Много.

Дева

На всеки пълноценен психопат е позволено: отново и отново с упоение да прави една и съща досадна работа по един и същ начин. Има нездраво влечение към дреболиите, на които никой нормален човек няма да обърне внимание. Отличава се с дебелокожие.

Ерекция – да

Презервативи – защо изобщо си взела

Везни

Никога няма да търси доказателства за вашата порядъчност, но и не го интересува какво е ценно вас. Вълнува го единствено външността, гласът, облеклото и поведението. Докато чувствата ѝ ще останат недостъпни за мъжа Везните, той ще обръща все повече и повече внимание на повърхностните ѝ пропуски.

Ерекция – както при всички

Пиянството на зодиите

Пиенето на алкохол често носи своите особености и рискове при различните представители на зодиите. От кого да се пазите и какво да очак...

Презервативи – смята ги за достоен начин за предпазване

Скорпион

Те се срещат, той я мъчи, защото това му харесва. Постепенно тя се превръща в пълна психическа развалина. И това му харесва. Жената трябва да падне в обятията му по най-грациозния начин и да му позволи всичко. А после да отиде на психиатър. Да, той е мощен (затова не се бийте с него). Под погледа му всички жени просто започват да се събличат, независимо колко хора има наоколо и от колко време се познават.

Ерекция - винаги

Презервативи – по негово желание.

Зодиите: Защо нямаме късмет?

Всички понякога се оплакваме от липса на късмет. Питаме се защо не ни върви, къде бъркаме, само на нас ли се случва? Ето някои характер...

Стрелец

На пръв поглед прилича на срамежлив и скромен младеж, но това е до момента, в който не се окажете в едно легло. Ще има от всичко – нежност, страст, секс до забрава. Недостатъкът им е в шаблонността и в това, че сексуалността им е ограничена от някакви правила и норми, натрапени незнайно от кого. Страхът от моногамията не му е присъщ.

След като свършат стават ужасно пошли в общуването.

Ерекция – къде без нея!

Презервативи - си носи.

Годишен хороскоп 2015: Стрелец

Началото на 2015 година за Стрелците започва с много мило и силно чувство за взаимност с близките им хора. Имате нужда да усетите ценно...

Козирог

Той е много старателен, понякога даже – прекалено и много нежен. Изтънчен като аналитик от Гражданска защита, остроумен като биоробот, с душевност на банкер, Козирогът приема всичко на този свят сериозно. Той има най-благородните намерения. Нищо човешко не му е чуждо. Той много добре знае, че щастието не е в парите.

Ерекция – стабилно устойчива.

Размер- напълно

Годишен хороскоп 2015: Скорпион

Представителите на знака Скорпион започват Новата 2015 година изпълнени с енергия.  Повечето от вас дори ще са наясно, къде точно ...

Презервативи – слага си ги сам

Водолей

Без никакво колебание обладава всички, които иска. Има претенциозни и непретенциозни Водолеи, но и двата типа са разпътни. Може сам да си признае колко е разпътен и да не се срамува от това. Гордее се с това, че не прилича на другите. Всяко ограничение възприема като посегателство над духовното си развитие.

Ерекция – присъства

Презервативи - не обича

20 разлики между женския и мъжкия мозък

Жените и мъжете се различват по толкова  неща, че често се чудим кои са ни допирните точки всъщност. Заложено ни е да сме такива и...

Риби

Пасивен, но, все пак, нежен. Избягва проявата на инициатива, предпочита да възбуди партньорката си и да остави лидерството в нейни ръце. Обкръжен е от бивши приятелки и съпруги, с които така и не се е разделил, защото не може да понася разделите. Пази снимки, любовни писма и сувенири. Да, той е романтик. Но не чакайте да ви отрупа с цветя, парфюми или годежен пръстен. В големи размери той може само да ви излъже и вие непременно ще го разберете.

Ерекция – когато-тогава

Презервативи - когато-тогава

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com