Британец надбяга лондонското метро

23268

Британец доказа, че пеша човек може да се придвижи не по-бавно, отколкото с метрото, като слезе на една спирка на лондонската кръгова линия Съркъл лайн и успя да хване същата мотриса на следващата станция, съобщи в. "Дейли телеграф".

Джеймс Хептънстол засне спринта си между станциите Меншън хаус и Кенън стрийт, докато приятелят му Ноел Каръл пътуваше с метрото по същата линия. Той успя да се качи в същия вагон на втората станция под аплодисментите на пътниците, предаде БТА.

Кандидат-депутат се оправдава за буйстване в метрото с общински служител

Скарах се на жената, която работи на касата в метрото, защото беше некомпетентна. Бързах по работа и исках да ме обслужи. Тя отказа да ...

Двамата направиха видеоклип за номера, който показва, че освен да се справи с 380-метровото разстояние, Джеймс Хептънстол е изкачил 75 стъпала и е минал през две билетни бариери.

Спринтът е продължил 80 секунди.

За номера Джеймс Хептънстол и Ноел Каръл са се вдъхновили от подобни експерименти в други градове. Двете станции са избрани заради по-малкия брой стъпала и по-малкото разстояние между тях.

Джеймс Хептънстол е на 30 години. Той е консултант по въпросите на околната среда и активен спортист - участва в английския отбор по тъч ръгби.

Избран е строител на пешеходния мост между метрото и "Дружба 2"

Директорът на "Метрополитен" ЕАД Стоян Братоев и столичния кмет Йорданка Фандъкова присъстваха днес на пускането на обновения бул. "Кръ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com