Годишен хороскоп 2014 г. - Близнаци

403294
Годишен хороскоп 2014 г. - Близнаци
Снимка: Thinkstock

Представителите на знака Близнаци започват изключително енергично Новата 2014 година. Звездите сякаш не искат да ви е скучно. Събитията, емоциите, преживяванията ще са като поток, в който обаче вие няма да се дадете лесно. Може би мнозина от близките ви или други важни хора от обкръжението ще действат по неразбираем за вас начин и това ще ви обърка. Тук на помощ ще дойде интуицията ви, която ще е главното ви оръжие и верен съюзник. Ще имате достатъчно разсъдливост да не реагирате емоционално на случващото се, а да наблюдавате внимателно, да правите мълчаливо своите изводи и мъдро да набелязвате по-натататъшния си начин на действие.

Някой ще иска внезапно да наложи волята си, като ви лиши от подкрепа или статукво, на което сте разчитали или сте свикнали да е важна част от живота ви. Приемете промяната мъдро и потърсете положителното в нея. Разумът, който ще проявите в първите два дни на новата година ще ви извиси в духовен и личностен аспект и вие ще „дръпнете“ напред по-зрели, самостоятелни и стойностни. В комбинация с висока степен на дисциплина ще заложите невероятно силно начало на годината, в което ще може да проявите способностите и талантите си по най-добрия начин.

Датата 12 януари е моментът, в който трябва да повярвате с всички сили в себе си. Успехът ще споходи най-вече тези представителите на знака, чиято професия е свързана с техниката. Работата в екип ще ви донесе повече полза, но вие самите ще търсите така важното сътрудничество. Мнозина от вас ще предложат новаторски идеи, които ще бъдат приети с възторг, така че не се срамувайте от никое от хрумванията си.

Този силен период за вас ще продължи до февруари, след което ще последва логично намаляване на темпото. Близнаците с творчески професии е добре да се възползват от вдъхновението, което ще получат. През февруари, обаче не взимайте важни решения и се въздържайте от крайни стъпки, особено ако не сте се посъветвали с някого, на когото имате доверие. Вторият месец от годината е подходящ за почивка, психическо разтоварване, пазете нервите си. Избягвайте употребата на алкохол и други упойващи вещества. Възможно е да имате недоразумения с майка си, но доброто отношение и грижи ще изгладят всичко.

От 7 до 27 февруари планетата ви господар Меркурий става ретрограден. Това е време за планиране и изработка на стратегия, а не за активни действия.

Това, което можем и е добре да направите, е да се върнете към старите проекти, като завършите всичко започнато. Не се препоръчват започването на нови неща, встъпването в брак, сключването на важни договори. Имайте едно наум, че може да има сривове и отказ в техниката и недоразбирателства в отношенията.

Март започва с необходимостта да не се подавате на песимизма си. Не се ядосвайте, че може би нещата няма се получат така, както вие желаете. Правете това, което трябва, пък…Това, обаче ще продължи само до средата на месеца, след което ще усетите прилив на сили, а въображението ви ще се активизира.Това ще доведе до вашите звездни моменти в професионалната сфера. Не изпускайте силните си дни до средата на април, за да се докажете в работата. Въоръжете се с дисциплина и без страх отхвърляйте старите прийоми, за да въведете новаторското, това ще се посрещне добре.

От 8 април ще нарасне решителността ви. Моментът е подходящ да запишете курсове по чужд език. През този месец обаче трябва да туширате импулсивността си и да се стараете да бъдете по-обективни. Търпението ще е най-добрата ви тактика. Бъдете спокойни и се придържайте към общоприетите ценности в семейството ви. Възможно е да си позволите флирт, който обаче ще ви донесе единствено грижи. Обърнете внимание и на децата, особено ако имат агресивни прояви. Бъдете изрядни в отношенията и поведението си, за да не давате повод да бъдете атакувани. Ако имате проблем, не се срамувайте да потърсите съвет или помощ от специалист.

Май е вашият месец. Най-успешен той ще бъде за тези от вас, които се занимават с журналистическа дейност, писателите, издателите. Ще имате важна подкрепа на лице от женски пол. В средата на май ще преживеете приятна изненада или щастливо подреждане на обстоятелствата, което ще допринесе се за благоденствието ви.

Юни посветете на дома и семейството. След 7-ми юни не предприемайте пътувания, нищо че започва летния сезон, отложете почивката за по-късно. Ако у дома ви има работа или ремонтни дейности, започнати по-рано, сега е моментът да ги довършите. Работата ще спори и резултатът ще е точно този, какъв сте искали.Меркурий ще остане ретрограден до 2 юли, така че до тогава се въздържайте от започване на нови неща или курсове на обучение; регистрация на фирма, откриване на магазин, салон и т.н.;    започване на нова работа; подписване на договори, важни документи; оформление на документи, справки, други документи; покупка или смяна на дом, преместване;    наемане или даване под наем на помещения; покупка или продажба на битова и друга техника; на автомобили; вземане и даване на заеми; тръгване на път по нови и непознати места; изпращане на важни писма, документи, пратки и т.н.; нови запознанства и изясняване на отношения.

Ако планирате лятната си почивка през август може да имате затруднения от финансов характер. Това няма да ви е приятно, но тъкмо, когато си мислите, че почивката е провалена ще изникне неочаквано предложение за отдих. Макар да не е точно това, което сте си представяли ще бъдете щастливи от възможността. Най-вероятно ще получите покана за гостуване от ваши приятели.

Септември може да ви донесе възможност да пътуване. Вероятна е и любовна авантюра, при това с повече от един партньор. Възможно е да имате грижи с ваш възрастен роднина или да се случи промяна в семейството на родителите ви.

Третият ретрограден период на планетата ви господар започва от 4 октомври и ще продължи до 25 октомври. Тогава отново трябва да забавите темпото. Пазете здравето си. Не пренебрегвайте проблеми, свързана с половата система, носа и бъбреците. Не прилагайте самолечение и най-добре се придържайте към лечение, което вече сте опитали и сте сигурни в резултатите му.

Ноември започва силно, с късмет в оформянето на документи, пътуванията, както близките, така и тези в чужбина. Може да имате някакво недоразумение с ваш приятел, което обаче бързо ще бъде изгладено, а вината за ситуацията няма да е ваша. Тук звездите отново напомнят да не пренебрегвате здравето си и да бъдете отговорни към себе си.

Ако планирате задгранично пътуване през последния месец от 2014 г., най-добре изберете периода до 13 декември.

Очаква ви една наситена и плодотворна година. Бъдете здрави и щастливи!

Годишен хороскоп 2014 г.- Телец

За Телците годината започва с ретроградното събитие на планетата господар – Венера, което продължава до 31 януари. През този пери...

Хороскопът е изготвен от Евгения Гигова

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com