Хороскопът за четвъртък

7253
Хороскопът за четвъртък
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Днес се хващайте за първото решение, което ви хрумне. Многото мислене само ще ви умори и отдалечи от целта. Сега ви е паднало да действате първосигнално и да не съжалявате.

Какъв е хороскопът за днес

Овен Днес много ще ви се иска да кажете нещо важно, според вас, на някого, да му отворите очите. Важното е да осъзнаете, че това не е ...

Телец

Днес е ден, в който може да разчупите рутината. Сега е време да задействате онези странни идеи, които ви измъчват през последните дни. Покажете, че не сте скучни!

Близнаци

Днес ще ви е трудно да се съсредоточите върху каквото и да било. Той/тя не може да излезе от мислите ви. Ако искате да свършите нещо – първо приключете с нашественика и му кажете какво точно мислите за него/нея.

Рак

Хороскопът за 1 септември

Овен Днес задължително завършете започната работа. Утре ще ви чакат съвсем други неща, и ще ви бъде много трудно да наваксате. Ако ли ...

Днес най-сетне ще имате възможността да закупите това, за което отдавна мечтаете. Не се учудвайте ако в един момент осъзнаете, че това не ви носи очакваната радост. Какво пък – ще спестите някой лев.

Лъв

Днес ще бъдете в перфектна форма. Докато останалите се събуждат вие вече ще сте преполовили задачите за деня. През втората част от деня може да си почивате и да давате задачи.

Дева

Днес ще имате нужда от помощ и не се срамувайте да си я поискате. Много хора с удоволствие ще се отзоват на молбата ви. Вие само не забравяйте кой какво е направил за вас.

Дневният хороскоп за 28 август

Овен Изключително важен ден, който има отношение за плановете ви за цялата година. Следете тенденциите и новостите. Можете да дадете ...

Везни

Днес може да станете жертва на собствените си амбиции. Няма как да се справите с всичко, един човек сте – не го забравяйте. В никакъв случай не се обвинявайте, напротив – може само да се гордеете със себе си.

Скорпион

Днес по никакъв начин не прекрачвайте граници и не нарушавайте правилата. Подобна тактика няма да остане незабелязана и без последици.

Хороскопът за 27 август

Овен Вниманието ви днес ще е съсредоточено в дреболии и решаване на практични въпроси. Полезно е всичко, което може да донесе усещане ...

Стрелец

Днес ще трябва да се заредите с търпение. За да ви е по-забавно може да се опитате да отгатнете как точно няма да се получи това, което сте планирали. Не може все да става така, както ги искаме, щеше да е много скучно.

Козирог

Днес бъдете изключително внимателни. Очаква ви изненадващо развитие на събитията, така както не сте го предвидили. Не бързайте да реагирате и да взимате решение. Времето е най-добрият съветник сега.

Водолей

Хороскопът за сряда - 26 август

Овен Днес не се опитвайте да впечатлите всички и на всяка цена. Усилията няма да си заслужават очаквания ефект, а гаранция за успех ня...

Колкото по-трудна и неприятна ви е дадена задача днес, толкова по-лесно ще се справите с нея. Започнете деня тежко, за да ви е лека вечерта.

Риби

Днес въображението ви ще е на макс. В някои моменти е добре да слизате на земята, но за малко, само за да отчетете реакциите на околните. Не си ги слагайте на сърце. Бъдете себе си.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com