Какъв си бил в предишния си живот според ДАТАТА на раждане

153128
Какъв си бил в предишния си живот според ДАТАТА на раждане

Някои от нас вярват в минали животи, други не. За всички, които смятат, че този живот няма как да е първият или последният, вижте своята дата на раждане и разберете какви сте били в предишния си живот.

От 14 до 28 юли, от 23 до 27 септември, от 3 до 17 октомври

Вижте какво ви очаква в любовта до края на годината

По-долу ще откриете подробно описание на всичко, което ви очаква в любовта до края на 2015-та година. За тези, които са се отчаяли - ...

Вие сте били гуру с широко сърце

Пленявали сте хората със своя чар и интелект. Имали сте голямо влияние над всички и сте го използвали за свои цели. Били сте на страната на слабите, беззащитните и не сте преставали да се борите за правдата и истината. Почти невъзможно е било да бъдете победени от противниците си. Превърнали сте се в истински водач и учител за многото си последователи. Хората са Ви превърнали в идол и са Ви смятали едва ли не за месия. Следвали са Ви навсякъде, където сте ходили.

В края на предишния си живот сте избягали в безлюдна, голяма и мрачна гора и там сте прекарали последните години от живота си като монах.

Днес не обичате самотата и с цялото си сърце помагате на хората в неволя. Продължавате да сте симпатичен и да вдъхвате доверие. Не сте много общителен човек и често Ви смятат за чудак. В този живот добре знаете какво искате и как да го постигнете. В любовта действате повече с разум, отколкото със сърце.

Часът на раждането показва какъв човек сте

Освен годината, месеца и деня в който сте роден, часът също играе важна роля в определянето на съдбата ви. Вижте какви са особеностите ...

За останалите – прочети ТУК!

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com