Предсмъртно желание на жена взриви социалните мрежи

60000
Предсмъртно желание на жена взриви социалните мрежи
Снимка: Mirror

Много потребители в социалните мрежи се разстроиха, след като според  Fox 4 News предсмъртното желание на жена от Индиана, САЩ, било да бъде приспано нейното куче и погребано при нея.

Това било желанието на Кони Лей преди да почине през миналия ноември. Природозащитници създали група в социалните мрежи веднага след репортажа с надеждата да спасят кучето Бела.

5 причини да изоставиш домашното си куче

Повечето хора толкова се привързват към домашните си любимци, че ги приемат като част от семейството. Има и такива обаче, които не изпи...

Историята обаче не е предадена съвсем правдоподобно от телевизионния канал, защото всъщност цялото желание на Лей било кучето й да бъде изпратено в приют в Юта и само ако начинанието се окажело твърде скъпо или невъзможно, то тогава Бела трябвало да бъде приспана.

Още преди да почине Лей споделила на близките си, че Бела е агресивна и ветеринарите препоръчвали кучето да бъде приспано.  По тази причина близките на починалата не смеели да влязат в дома й след нейната смърт, защото се страхували кучето да не ги нападне.

Към момента кучето Бела е добре и решението за развитието на случая е в ръцете на приятелите и семейството на покойната Кони, но окончателно решение все още няма, информира Mirror.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com