Прическите от 90-те обратно на мода?

49142
Прическите от 90-те обратно на мода?

Спомняте ли си колко безумно изглеждаха прическите през 90-те? Ако през това десетилетие сте били прекалено малки, за да си спомняте, то имате реалната възможност да ги видите и в днешни дни. В синхрон с модата, която тотално е яхнала вълната на 80-те и 90-те години, музиката и какво ли още не, дори и косите ни започват да се вихрят в стила на отминалите десетилетия.

Спазвайки традициите за циклична повтаряемост на модата на всеки 20 години, днес ставаме свидетели на цялостно вдъхновяване от тези "плодородни” години. Дори сексимволът на новото поколение Лиъм Хемсуърт се е поддал на новата тенденция и се появи с прическа тип-паничка, която беше запазена марка за поп изпълнителите от 90-те, както и на сексимвола Леонардо ди Каприо.

Позабравили сте какви прически са били модерни тогава? Предлагаме ви една бърза класация на най-популярните прически от отминалото десетилетие. Можете да проверите и на живо дали изпълнителите от 90-те все още са със същите прически на петото издание на "Обичам 90-те”, което тази година ще е на 9 май в Зимен дворец, София.

Прическа с бретонче ала Джордж Клуни

 

Микро плитки


Corona ще можете да видите и чуете на живо на "Обичам 90-те”

Кърпа на главата стил 2Pac


Не само кърпата на главата му, но и музиката на 2Pac е отново сред най-слушаните от младите.

Охльовчета

Дeнс легендата Хадауей: Взех докторска степен заради ината си

За поредна година "Обичам 90-те" ще разтърси България. Специален гост на събитието е Нестър Аликзандър Хадауей. Хадауей е един от симво...

Трудно е да си представим Гуен Стефани с тази прическа в днешни дни, но трябва да признаем, че и тогава и сега продължава да поставя отлични модни тенденции.

Вафли


Актрисата Мелиса Джоан Харт от популярния през 90-те тийн сериал "Сабрина” не само вдъхновяваше с магическите си способности-мечта за всеки тийнейджър, но и с отличителния си стил

E-Rotic  и C-Block се присъединяват към звездите на "Обичам 90-те"

Евроденс звездите от E-Rotic  и C-Block се присъединяват към програмата на петото издание на "Обичам 90-те". Те ще заместят хола...

Паничка


Ех, и с друга прическа да беше, пак щеше да влезе с тази класация, Лео ди Каприо. Дали би се върнал към стила от 90-те днес?

Стилът Рейчъл от "Приятели"


Легендата DJ Ради става част от програмата на "Обичам 90-те"

Организаторите на "Обичам 90-те",  Coco Agency и Радио ENERGY, продължават да добавят интересни имена към  програмата на култ...

Колкото легендарен е сериалът от 90-те до днес, толкова и прическата на Дженифър Анистън.

Къса коса на иглички

Небрежната прическа на актрисата Мег Райън беше голям хит сред подрастващите през отминалото десетилетие.

Ако искате да си припомните еуфорията по всичко деветдесетарско, най-добре би било просто да отидете на петото издание на "Обичам 90-те".

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com