Седем съвета срещу рутината в секса

40707
Седем съвета срещу рутината в секса

За да не се превърнат сексуалните отношения в рутина и скука, жената трябва да вземе инициативата в свои ръце. Ето и няколко съвета.

Важно е да може да възбужда партньора си в моменти, когато той се уморява или не желае да се занимава с нещо друго.

Кретивна баба прави плетени пениси

Забравете за плетенето на чорапи и шалове - креативната баба Холи Стюарт от Канзас сити, щата Мисури, се изхранва с направата на огромн...

Особено внимание трябва да се отдели в търсенето на ерогенните зони на мъжа. Благодарение на стимулирането им и ласките либидото на мъжа се вдига.

Външният вид също може да възбуди мъжа. Достатъчно е да сложите по секси дрехи, които да подчертават фигурата ви, а също обувки на ток (да не е електрически все пак?!...).

Дори в минутите за почивка по време на работа може да настроите партньора си на секс вълна. Изпратете му еротичен есемес или имейл с обещанието за приятна вечер.

Чрез храната може не само да покорите сърцето на мъжа, но и да породите у него сексуално желание.

Пенисът може да намалее от полово бездейстие

Въз основа на опити и изследвания специалисти от различни страни са определели 10 важни неща за секса, които трябва да се знаят, макар ...

Атмосферата вкъщи също влияе върху сексуалната възбуда. Приятната музика, свещите ще помогнат вечерта да стане незабравима.

Голямо количество афродизиаци има в ароматичните масла. Ако партньорът не страда от алергия, може да използвате някои аромати за отпускане и възбуждане.

Накрая специализираните издания съветват прекрасната половина на света да експериментира и да се облече с дрехи, които до момента не си е слагала. Това може да бъде и рокля с дълбоко деколте, и костюм с впит панталон, и костюм тип медицинска сестра.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com