Секс законите по света

57259
Секс законите по света
Снимка: Thinkstock

Сексуалното поведение на човека е едно и също, но то се третира по различен начин в отделните страни. Ето една кратка разходка из сексуалните закони по света.

Англия

1/3 от браковете започват със секс за една нощ

1/3 от браковете започват със секс за една нощ, показва ново проучване, в което участвали над 1000 души между 18 и 34 години. Дали е в...

Ако предложите някому да правите секс, можете да бъдете глобен и дори осъден на три месеца.

Италия

В градчето Тропея е забранено на "дебелите, уродливите и некрасивите" дами да с разголват. Не се уточнява обаче кой има право да определят която представителка на нежния пол е "дебела, уродлива или некрасива".

Индонезия

В тази държава онанирането и досега се смята за един от най-страшните грехове. Мъж, заподозрян в ръкоблудство, може да бъде дори обезглавен.

Кои са най-подходящите моменти за секс?

Секс експерти съставиха списък с най-добрите моменти, когато трябва да заведете половинката си в спалнята. Преди стресиращо събитие - а...

Унгария

Тук не се гледа с добро на секса в светлата част на деня или при всякакво друго осветяване. Любов може да се прави само на тъмно. Може би, за да не бъдат смущавани обитателите на съседните жилища.

Япония

Секс законите в тази страна не са много, но има един, който е много специален. Според него жената може да убие мъжа си с голи ръце при изневяра от негова страна. Това не е ли достатъчно, за да се замисли силният пол дали да кръшка?

Обединените арабски емирства (ОАЕ)

Седем съвета срещу рутината в секса

За да не се превърнат сексуалните отношения в рутина и скука, жената трябва да вземе инициативата в свои ръце. Ето и няколко съвета. В...

В емирствата е забранено вкарването на фирми и списание, изобразяващи голи жени. Тук няма да видите и целувки на обществено място.

Швеция

В тази скандинавска държава са строго забранени сексуалните фотосесии. Ако полиция открие у вас снимка на голо тяло в цял ръст, ще бъдете наказани, но за фотографии на отделни голи части на тялото няма никакво наказание.

Ирландия

Девизът в тази държава е секс заради продължение на рода. В нея няма да намерите презервативи или секс играчки – използването им е строго забранено. Така, че ако дамите планират секс при пътуванията си из тази държава, да се запасят с контрацептиви.

Кретивна баба прави плетени пениси

Забравете за плетенето на чорапи и шалове - креативната баба Холи Стюарт от Канзас сити, щата Мисури, се изхранва с направата на огромн...

Русия

Тук целувката на обществено място се смята за нарушение реда. За толкова невинна постъпка може да отнесете глоба от всеки полицай, който ви е видял.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com