Светльо Витков се гаври с Мая Манолова (ВИДЕО)

37701
Светльо Витков се гаври с Мая Манолова (ВИДЕО)

След като днес стана ясно, че депутатът от БСП Мая Манолова е избрана за омбудсман на Републиката, социалните мрежи настръхнаха и набързо организираха протест срещу решението на депутатите.

Освен гневни коментари не липсват и подигравателни такива във връзка с избора на нов омбудсман на България. Ето няколко мнения от Facebook:

И Варна се вдига на протест срещу Манолова

Освен в столицата, протест срещу избирането на Мая Манлова за омбудсман се организира и във Варна. Покана за протеста вече се разпрос...

Самуил Петканов: "Мая тайно стана и шеф на печатницата на БНБ."

Екатерина Чамурлийска: "Кой управлява - ГЕРБ+БСП+ДПС!"

Виктор Лилов: "Маяма Нолова - сделка или не? Не е важно, срамът за 43НС ще си остане в историята, както съвсем скоро и самото 43НС."

Борис Рангелов: "Избраха Манолова за омбудсман. Имайте предвид, че Lufthansa обявиха поскъпване на самолетните билети от 1 септември, така че побързайте."

Теодор Михайлов: 129 боклука гласувахте за кюстендилската превъзходна днес. 129 боклука плюхте нагло в лицата ни. 129 боклука проявихте овчедушието си пускайки глас за тази, дето даже не ми се пише името и и какво точно правеше в последните две години. 129 парламентарни плъха убихте и последната искра на надежда, че този парламент може да свърши нещо полезно и мисли за тези, които не са в него. Аре шибайте се сега всичките 129 и да знаете, че ще ви направя нещо много лошо. Още не знам какво, но ще ви накарам да страдате силно от това, което ни причинихте днес с този избор. И този път няма да ви се размине. Желая ви неприятна ваканция и да знаете, че пилците се броят на есен. Но не се безпокойте, вас няма да ви броят. Броят се пилци, мишки не.

Deja vu като след Пеевски: Народът мълниеносно организира протест срещу избора на Мая Манолова

По-малко от час след избора на "червената фурия" Мая Манолова за нов омбудсман на България, в интернет пространството вече е факт орган...

Емил Джасим: "Да избереш Маяма Нолова за "застъпник за правата на хората и пазител на обществения интерес" по съвест е като да избереш Волен Сидеров за председател на Комисията за защита от дискриминация или неговия бивш депутат от "Атака" Владо Кузов начело на Агенция за закрила на детето.

Или Цветан Василев за шеф на Комисията за банков надзор.

Или Христо Бисеров да води Комисията за борба с прането на пари.

Ако това им е съвестта, представете си каква им е наглостта.

Ма какво се учудвам, бе - те избраха министъра на Жан Виденов, фалиралия банки през 90-те Димитър Костов за подуправител на БНБ, бе...

Мая Манолова е новият омбудсман

Депутатът от БСП Мая Манолова бе избрана за омбудсман след таен вот в парламента. Това предаде репортер на Actualno.com. Другият канди...

‪#‎НаглитеНяматКрай‬

‪#‎ПрецаканиСмеПоПрезумпция‬."

Много потребители поздравиха новия омбудсман с това подигравателно клипче на Светльо Витков и Венци Мицов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com