Вижте хороскопа си за днес

12070
Вижте хороскопа си за днес

Овен

Днес няма да ви е ясно с какво точно искате да се занимавате. Хаосът, обхванал душата ви ще се пренесе и в останалите сфери в живота ви. Ако все още не сте ползвали отпуската си, направете го възможно най-бързо или поне в този горещ ден си останете у дома. Избягвайте изясняването на лични отношения, особено вечерта.

Телец

Днес няма да е един от най-леките ви дни, но мрънкането няма да ви помогне. Онези от вас, които са проявили пестеливост ще бъдат подготвени за неочакваните разходи.  Днес може да ви „настигне“ нещо не особено добро, което сторили преди. Имате шанс  да поправите грешката си, най-малкото с разкаяние.

Ретроградна Венера в Лъв - какво да очаквате

От 25 юли до 6 септември Венера ще „върви назад”, а по време на ретроградното ѝ движение всичките ѝ подвластни дела отиват ...

Близнаци

Днес ще се чувствате като вълк-единак, което ще ви накара да се държите агресивно. Онези представители на знака, които не  разберат кога трябва да спрат, ще бъдат ограничени от околните, които по никакъв начин няма да търпят подобно поведение. Помнете, че сам на този свят не се живее.

Рак

Днес някой ще се опита да „отвлече“ вниманието ви от рутината на работния ден с изкусително романтично предложение. Не се затваряйте в черупката си. Ако видите повече напоритост от отсрещната  страна, може би това е знак, че се прекалено пасивни. Наистина ли не искате да участвате  в играта?

Лъв

Под кои зодиакални знаци се раждат гениите

Сезонът на раждане е статистически свързан с чертите на личността, което позволява зодиакалните знаци да се използват за оценка на личн...

Днес ще сте самото олицетворение на дисциплината. Дори да сте на плажа ще ви се наложи да проведете сериозни разговори, от които зависи стабилното ви финансово положение. Зарядът, който ще ви изпълни ще търси своя отдушник. Да му мисли партньорът ви вечерта.

Дева

Време е да направите сериозна равносметка и да въведете ред в бюджета си. За щастие повечето от вас сега нямат сериозни харчове и това е шанс за вас да спестите повече пари. Ако имате желание да обновите гардероба си, първо извадете всички дрехи, за които сте забравили. Може да не ви се налага да купувате нови.

Везни

Днешният ден ще е особено успешен за жените от знака Везни. Наред с ума и съобразителността си, смело да използвате и своя чар и красноречие при постигането на целите си. Действайте смело, никой няма да ви устои! Гласът ви ще действа като хипноза на всеки, когото заговорите.

Любовниците в Зодиака (ЖЕНИ)

Сексуалният хороскоп не винаги е някакъв майтап, както си мислят повечето скептици. Всеки знак от Зодиака има своите поведенчески и пси...

Скорпион

Днес няма да е лесно да ви се угоди, затова ако в един момент забележите, че ви заобикалят, не се чудете защо. Хората не могат да отгатват желанията ви.  Ще изпитвате известно неудовлетворение, но денят ще ви даде шанс да откриете доброто в себе си и да го проявите.

Стрелец

Днес особен успех ще имат тези представители на знака, които се занимават с реклама. Ще имате възможността да се покажете в най-добрата си светлина и лесно ще спечелите симпатиите на когото трябва. Подгответе се и за сериозни „атаки“ от страна на противоположния пол.

Козирог

Пиянството на зодиите

Пиенето на алкохол често носи своите особености и рискове при различните представители на зодиите. От кого да се пазите и какво да очак...

Днес може би ще се чувствате малко спънати, както в движенията си, така и в общуването.  Това не е денят, в който трябва да разкривате чувствата си или мнение, с което сте наясно, че се различава драстично от общото. Бъдете по-хладнокръвни и дипломатични.

Водолей

Днес ще сте изключително делови. Особено силни ще бъдете в това да измисляте нови подходи и методи в работата, а  и при разрешаването на лични проблеми. Не се страхувайте да прилагате нещо ново, колкото и странно да изглежда то.

Риби

Днес е много важно да не си повярвате прекалено много. Всички добри карти са у вас, но това може да ви накара да се отпуснете или да си позволите прекалено много. Така не само, че няма да спечелите, но и рискувате да загубите притежаваното до момента.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com