Вижте хороскопа си за днес

9645
Вижте хороскопа си за днес
Снимка: Thinkstock

Овен

Не си позволявайте да се впускате в авантюри или рисковани приключения, пазете се от чуждата завист и собствените си заблуди. Необходими са ви предпазливост и пресметливост в ситуации, в които се налага да правите избор, а най-добре е да не бързате с този избор и да си оставите няколко дни за размисъл.

Телец

Въздържайте се от вземане на нови лекарствени препарати, отделяйте внимание на качеството на продуктите. С други думи, бъдете внимателни към здравето си.

Вижте хороскопа си за днес

Дневен хороскоп за Овен Днес е добре да бъдете дейни. Добър момент да обсъдите с началството задачи, натоварване и възнаграждение. Най...

Близнаци

Критичността и самоконтролът ви може да са занижени и да се засили потребността ви да се слеете с друг човек. Чувствата и емоциите ви може да са безразсъдни и немотивирани. Най-добре не вземайте решения, които могат да изменят съществено нещо в живота ви.

Рак

Днес фантазиите ви ще имат дълбок смисъл, както и срещите и разговорите. Бъдете наблюдателни и можете да направите важно откритие. Сегашният период подготвя почвата за промени, ориентирайте се по вятъра.

Лъв

Най-силната ЗОДИЯ, която се справя с всички препятствия

Животът понякога не е справедлив - дава повече на едни, а взима всичко на други. Има хора, които притежават такава вътрешна сила, че ни...

Постарайте се да преживеете този ден така, че да не си създавате нови проблеми. Не бързайте да правите признания и да водите откровени разговори – сега може да прозвучат не думите и обещанията, които трябва.

Дева

За да не усещате неудовлетвореност от несбъдналите се очаквания, намерете си нов интерес. Само след няколко дни може да забравите това, което ви е вълнувало. Подсигурете си достатъчен резерв от време за всичко важно.

Везни

Денят може да е сравнително спокоен, не бързайте да се захващате за нови дела в работата. Деловите перспективи сега може да се преплитат с личните. Възможен е и лек флирт. Всички въпроси ще се решават най-лесно на ниво симпатии.

ЗОДИЯТА с най-голямо сърце

През целия си живот се срещаме с хиляди хора, но малцина могат да докоснат сърцето ни и да останат там завинаги. С едни намираме общ ез...

Скорпион

В близките отношения сега е важна възприемчивостта, дори повече от обясненията в любов. Не бързайте, получавайте удоволствие от взаимната близост и внимание.

Стрелец

Може да усещате известен спад в активността и успешното ви движение напред. Най-добре е да не бързате с новите проекти, но да ги подготвите спокойно, като отделяте внимание и на отношенията.

Козирог

Вижте хороскопа си за днес

Овен Позволете си малко отпускане и мързел, потопете се в собствените си интереси. Днес може да се нарушат планове и да се наложи да ...

Не се оплаквайте, че събитията се разгръщат бавно. В случващото се все още цари хаос и само с помощта на интуицията можете да намерите упътване за най-доброто решаване на текущите въпроси. Не позволявайте на емоциите да ви управляват.

Водолей

Зад това, което се вижда, ще се разиграват важни скрити сюжети, пълни с тайни, разобличения и признания. Бъдете внимателни – бурните сцени и привидната откровеност всъщност няма да разкриват най-главното.

Риби

Това е ден на провокации и приятни изненади по непредпазливост – възползвайте се, ако добре ви се удават импровизациите. Дори да сте уплашени пред това да направите промяна, помнете, че тя винаги води до добро.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com