Във връзка си с ТАЗИ зодия? Добре запомни това...

142057
Във връзка си с ТАЗИ зодия? Добре запомни това...

Козирог - зодията, която може да те изненада във всеки един момент. Тъкмо си мислиш, че го познаваш и се случва нещо, което тотално обърква мислите и впечатленията ти. Научете какво да очаквате във връзката си с Козирог:

1. Силно устремени

НАЙ-УЖАСНИТЕ черти на мъжете според ЗОДИЯТА

Не са малко и случаите, в които сме сигурни, че ще променим този мъж и се борим за това докрай. Оказва се обаче, че това е изгубена кау...

Козирозите знаят какво искат и определено знаят как да го постигнат. Често пъти те пренебрегват хората около себе си, за да сбъднат мечтата си, за това имайте едно на ум, когато излизате с човек от тази зодия. Хубаво е да имате общи цели, за да вървите заедно към тях.

2. С високи стандарти

Външен вид, възпитание, дори стил музика. Козирозите не излизат със случайни хора и трябва да сте на ниво, за да успеете да задържите вниманието му по-дълго. Външният вид е важен за представителите на тази зодия, за това трябва винаги да го изненадвате - с нова прическа, нов тоалет и нова диета. Повърхностно, но факт.

3. Работохолици

Не се изпречвайте някъде пред работния процес на Козирозите, защото те няма да ви обърнат внимание. Работата за тях заема челна позиция и често са склонни да пренепрегват близките си заради поставена задача и кратък краен срок. Пътят към успеха изисква жертви!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно

5 храни, за които да забравите след тренировка
5 храни, за които да забравите след тренировка

Не бързайте да се поглезите с храна след изтощителна физическа активност: нека да разберем кои храни ще отхвърлят цялата ви упорита работа във...