Годишен хороскоп 2015: Овен

168624
Годишен хороскоп 2015: Овен
Снимка: Actualno

Новата 2015 година започва разточително за представителите на знака Овен. Първите дни на годината ще сте самата щедрост. Няма да щадите средства, за да зарадвате своите приятели, любими и деца. Родителите Овен ще трябва да направят сериозно финансово вложение, свързано с образованието на децата си. Не съжалявайте за дадените средства.  

Мнозина от представителите на знака ще бъдат осенени от уникални идеи. Не бързайте с реализирането им, обаче. Най-добре ще бъде да ги оставите да узреят.

СМЯХ: Как би изглеждал денят на 12 зодии под един покрив

Може да вярвате в зодиите, може хич да не се интересувате, но е факт, че има много общи неща, присъщи на всяка една от тях. Така би изг...

Началото на втория месец на годината ще ви донесе малко повече отегчение в работата. Вие обаче не бива да прибързвате и да изгаряте всички мостове зад себе си. Точно сега няма да е най-добрият период да търсите ново място.  През февруари ви очакват и промени в любовния живот. Каквото и да става – помнете, че е за добро.

В навечерието на пролетта, през м.март настъпва едно от най-доброто  време за вас през годината. Планетата ви господар ще бъде под положителното влияние на големия добряк Юпитер. Силата на личността ви ще излезе на преден план с всичките ви достойнства и това няма да остане незабелязано. Ще привлечете много съмишленици. Сега вече може да започнете реализирането на идеите си. Вървете напред смело! Не подценявайте съветите и не отхвърляйте помощта на по-възрастните си роднини. Макар и не от вашето поколение, те наистина има на какво да ви научат. Техните съвети ще са ви само от помощ – изслушвайте ги търпеливо.

Април ще донесе успех на онези Овни, които са работили усърдно и не са се страхували да бъдат куражлии и да поемат отговорност. Каквото се обещали да направите – задължително изпълнете. Бъдете внимателни с финансите, най-добре не се изкушавайте да взимате пари назаем, както и не давайте на други.  Краят на април може да доведе до романтични преживявания за Овните, които все още не са обвързани.

През петия месец от годината вече може да намалите темпото. Ще е добре да си подарите кратка почивка, независимо, че няма да е настъпил активния отпускарски сезон. Обвързаните в брак Овни може да почувстват умора от рутината в брака, но само от вас зависи да разнообразите брачния си живот и да се чувствате щастливи с партньора си.

Юни не обещава особено запомнящи се събития в служебен план. Овните ще искат повече време за личния си живот и този им устрем може да им помогне да създадат запомнящи се ситуации. Не се колебайте да бъдете истински и да показвате любовта си.

Какво ви чака през 2О15 г. според китайския хороскоп

2015 г. е годината на Дървената Овца, която ще бъде изпълнена с много изненади за всички зодии. Китайските астролози смятат животното к...

Юли и август 2015 година е добре да обърнете повече внимание на приятелите си.  Тогава най-добре за вас ще бъде да изберете ролята на наблюдател. Видяното ще ви помогне да натрупате опит и да си извадите ценни изводи. Края на лятото не е най-доброто време за искане на промени в професионалния живот. Въздържайте се от сериозни разговори и срещи в този период .

Есента ще настъпи с нови задължения. На някои представители от знака ще им се наложи да наваксат това, което са пропуснали волно или неволно, както и да изпълнят дадените от тях обещания. Ако ви е  хрумнало да повишите квалификацията си или да се запишете на курс по изучаването на чужд език – септември ще е най-подходящият момент за това. Някои Овни ще заминат зад граница, където ще имат немалко приключения, включително и от любовен характер.

Романтичните приключения ще наберат най-висока скорост през октомври. За себе си ще напомнят стари познати, с които сте имали нещо повече от приятелски отношения. Бъдете внимателни и предпазливи, обаче към новите запознанства. Октомври е подходящ месец и за обновяването на домашния интериор, както и за ремонтни дейности.

Ноември ще изиска от представителите на знака Овен пълна отдаденост на близките и семейството. Да, вие ще трябва да продължите да работите, но вечерите посветете на роднините си.

Към края на годината направете анализ на финансовото си положение и ако дължите пари някому, бъдете готови да му ги върнете още в началото на декември. Тогава се очаква да нямате проблеми от финансово естество и да можете да се разплатите без да пострада бюджета ви. Последните дни на 2015 обещават много любов и разбирателство у дома. Ще се чувствате щастливи и пълноценни.

Какво казва твоята буква за характера ти

Няма нищо случайно на този свят, дори и името, което носиш има своето значение. Първата буква от името на всеки носи част от неговите н...

Автор: Евгения Гигова

Вижте прогнозите за зодия Телец и Близнаци

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com