Годишен хороскоп 2015: Телец

182631
Годишен хороскоп 2015: Телец
Снимка: Actualno

Началото на Новата 2015 година ще донесе на представителите на знака Телец истинско вдъхновение. Вашата, и без това, силно творческа личност ще се носи на крилете на въображението и ще се чувствате пълни с идеи и енергия. Всичко, което правите ще бъде предпоставка за творчество. Това вдъхновение ще ви придаде едни по-различен вид, което, логично ще привлече много хора към вас. Необвързаните Телци може да започнат романтична връзка, а тези, които са в брак, ще усетят свежа струя във връзката си.

През февруари е добре да оставите забавленията на заден план и да се посветите на служебните си задължения.  На някои ще им се иска да сменят работата си, но обстоятелствата ще се стекат така, че действия ви ще затвърдят позицията ви на сегашното служебно място. Точно когато си мислите,  че никой не ви забелязва ще получите признание за заслугите си. Това не значи, че животът ви трябва да е само работа, напротив – за да сте по-продуктивни не се лишавайте от преживявания и в другите житейски аспекти.

Годишен хороскоп 2015: Овен

Новата 2015 година започва разточително за представителите на знака Овен. Първите дни на годината ще сте самата щедрост. Няма да щадите...

С настъпването на пролетта ще усетите силно желание за промяна. Вашият здрав разум ще ви подскаже къде е нужно да действате и къде не. Ако си давате сметка, че няма нужда от промени в сериозен план, просто променете нещо във външността си. Това ще ви зареди и даде нужното усещане за нещо ново.

Април ще насочи вниманието ви към финансовите аспекти на живота. Доста време витаехте далеч от материалното, но и иска своето внимание. Това ще бъде един подходящ месец за получаването на кредити, кандидатстване за ипотека и закупуването на по-сериозни неща, като кола или вноски за образование. Сега може да обмислите и други възможности да получаване на допълнителни доходи.

Май ще изиска от Телците да си отварят очите на четири. Ще ви бъдат предложени лесни начини за печалба и власт, които в този пролетен месец ще изглеждат още по-привлекателни. Съветът на звездите, обаче е да не се мамите от лесното. Нищо хубаво и ценно не се постига с лекота- не забравяйте това. Краят на месеца е успешно време за смяна на работата.

Юни започва с обещание за много любов. Женените представители на знака ще изживеят своя втори меден месец. Тогава не се ядосвайте, че нещата в работата ще се бавят и няма да се развиват така, както бихте искали. Нещата няма да зависят от вас. Бъдете внимателни с хора, с които сте се запознали наскоро.

Юли ще ви донесе късмет. Винаги ще бъдете в точното време и там, където трябва.

СМЯХ: Как би изглеждал денят на 12 зодии под един покрив

Може да вярвате в зодиите, може хич да не се интересувате, но е факт, че има много общи неща, присъщи на всяка една от тях. Така би изг...

Горещият август ще ви донесе, така очакваните промени в почти всички сфери на живота. Вие не обичате промените, но тези наистина ще са във ваша полза. Съдбата ще ви срещне с много нови хора, които ще ви бъдат от полза.

През септември ще се завърнете изпълнени с ентусиазъм за работа. Не бързайте обаче да се захванете с всичко, това няма да ви донесе успех, а само ще ви измори. През октомври не пренебрегвайте знаците, които ви дава интуицията. Тогава е възможно да се разделите с някого от дългогодишните си делови партньори, може дори да смените работата. Помнете, че всяко зло е за добро.

При решаването на проблемите използвайте нестандартни начини и творчески подход.

През предпоследния месец на 2015 година  представителите на знака Телец ще бъдат просто неотразими. Ако до момента не сте открили любовта на живота си, много вероятно е именно през ноември да се срещнете. „Бракуваните” Телци за пореден път ще се убедят, че не са могли и да мечтаят за по-подходящ партньор. Някои представители на знака с дългогодишна и сериозна връзка, най-сетне ще се решат да узаконят отношенията си.

Въпреки че през по-голямата си част декември е месец на отпуските и празниците, ще ви се наложи сериозно да поработите. Това ще предизвика недоволството и дори- гнева ви. Не се подавайте на отрицателните емоции, тъй като може да ви поведат в грешна посока, просто бъдете търпеливи.

Коледни подаръци според зодията

Коледа наближава. Все още се чудите какво да подарите на любимите си хора? Тази статия ще ви бъде полезна дори и да не вярвате особено ...

Още през втората половина на месеца ще се убедите, че нещата съвсем не са толкова тежки и страшни. Тогава ще настъпят светли дни, в които ще се почувствате ценени и щастливи.

Автор: Евгения Гигова

Вижте прогнозата и за зодиите Овен и Близнаци

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com