Тийнейджърската игра "Нокаут" взема човешки жертви в САЩ*

57933

Добиваща сериозна популярност изключително опасна игра в САЩ вече взе три човешки живота, а със сигурност има и много нерегистрирани случаи на пострадали.

Каква е играта – тя е известна под името „Нокаут” и целта в нея е да свалиш случайно подбран минувач по улицата с един удар. Жертвата се избира от агресивни тийнейджъри, които се хващат на бас дали някой от тях може да я свали в безсъзнание с юмручен удар.

Тревожни нива достига насилието в тийнейджърските филми

Сред най-касовите холивудски филми на 2012 г. повече насилие с използване на оръжие има в продукциите, ориентирани към тийнейджърска пу...

Според предаването TheAdviseShow един тийнейджър вече е в затвора заради опасната игра. Той дори не е спазил правилата на играта и е атакувал човек с електрошоков пистолет, но жертвата е успяла да се защити със законно притежаван боен пистолет и е ранила нападателя. Впоследствие агресивният тийнейджър влиза в затвора за една година.

При друг случай деветима младежи нападат 61-годишен велосипедист. Те го свалят от колелото му, но явно това им се вижда недостатъчно и буквално го убиват с ритници.

Полицията в САЩ съобщава, че има случаи в Милуоки, Чикаго, Сент Луис. На видеото, прикачено към този материал, се вижда брутална атака срещу млада жена, както и други изненадващи нападения срещу нищо неподозиращи хора.

*В прикаченото видео към материала има сцени на насилие

14-годишна наръга с нож брат си

14-годишна тийнейджърка счупи ваза в глвата на 2 години по-големия си брат и след това го намушка с кухненски нож, съобщиха от пресцент...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com