Жените искат секс не по-малко от мъжете

16234
Жените искат секс не по-малко от мъжете
Снимка: Тhinkstock

Разработчиците на приложението Kindara за контрол на репродуктивната функция са провели допитване, за да изяснят съответстват ли на действителността стереотипите за жените и секса, пише Independent.

В допитването за либидото участвали 500 жени. Повече от половината заявили, че не са съвсем удовлетворени от броя на сексуалните контакти, които имат.

Секси цитати за жени, които си знаят цената

Това, което една жена каже на един мъж, се помни дълго, особено ако е било "Не!" Жените са дръзки и умеят да играят по правилата и да п...

Около 75% от тях споделили, че биха искали да правят секс повече от три пъти седмично, а 13 процента били готови да се отдадат на интимни ласки повече от шест пъти в седмицата.

Когато станало дума непосредствено за процеса, 72% заявили, че изпитват оргазъм по време на всеки полов акт, а много от тях – дори по няколко пъти.

Малко повече от половината жени споделили, че емоционалната връзка се явява ключ към "добрия" секс, докато 23 процента говорели за важността на любовната игра. Едва 10% посочили важността на общуването.

40 процента от респондентките заявили, че стресът бил най-голямото препятствие по време на секс. Посочени били също такива фактори като усещането за несъвместимост с партньора, липсата на настроение и проблеми със самооценката. Но почти една пета от запитаните жени заявили, че стига да имат сексуално влечение, то нищо не може да ги спре.

Още от най-новото за секса и любовта

Живеем в 21 век и сякаш няма нищо, което да не знаем, дори за секса. Откритията обаче не спират и непрекъснато излиза нова и нова инфор...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com