Любовта е: Доверие

45439
Любовта е: Доверие
Снимка: Thinkstock/Guliver

Ето я, дойде - седмицата на Св. Валентин. Моментът, в който Actualno.com усеща все по-силно тръпката на любовта. И си задаваме въпроса - що е то любов и кои са нещата, които поддържат вечно горящия ѝ огън?

През следващите няколко дни ще разкрием сърцата си за любовта - така, както мислим, че се изразява и отнася към определени думи. Думи, които са ключът за невероятното чувство, благодарение на което всички ние съществуваме.

Трогващо любовно послание ще отведе няколко щастливци в Кино "Арена"

Само два дни остават до края на съвместната игра на Actualno.com и Кино Арена "Покажи любовта". Не изпускайте шанса да изразите чувства...

Днес е денят на любовта като ДОВЕРИЕ.

---

Не е трудно човек да се влюби, да се почувства привлечен, да се почувства сигурен. Трудно е обаче да се разкрие докрай.

Има хора, които са заедно от много години и въпреки това имат резерви да бъдат открити на 100% един с друг. Те задържат неща за себе си, премълчават, пазят тайни, пазят страхове, пазят радост или неудовлетворение. И в крайна сметка мъчат себе си.

Съвместими ли сте в любовта според имената ви

Любовта е сложно нещо и често пъти сме склонни да вярваме в суеверия, които да ни уверяват, че връзката ни има смисъл. Често четем хоро...

Защото кой друг, ако не човекът, с когото си избрал да вървиш напред, е този, на когото можеш да имаш най-голямо доверие? И ако не можеш да му дадеш това 100-процентово доверие, не значи ли това, че има нещо, което не е както трябва?

Между двама души, които се обичат, не може да има страх. Не може да има срам и не може да има подозрителност. Защото липсата на доверие трупа и у двамата дискомфорт, който не може да намери отдушник.

Ако си избрал да дадеш сърцето си на някой, ти му даваш и всичко останало. Защото за да сте стабилни заедно, всичко върви в комплект. Даваш му кода за сейфа. Сейфът, в който стои твоето достойнство, чувства, страхове, надежди, планове. Ако и той те обича, ще използва кода само за добро и никога за да те нарани.

Никой не обича да е уязвим. Но ако искаш да обичаш спокойно, ставаш уязвим. Даваш доверието си без задни мисли или опасения, защото само така се живее спокойно, открито и отдадено. Риск има, но резултатът си заслужава.

20 съвета на разведен - как да я запазим до себе си

Грешките, които правим са грешките, от които трябва да се учим. Бракът е едно от нещата в този живот, които се случват тогава, когато с...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно