Годишен хороскоп 2016: Близнаци

70183
Годишен хороскоп 2016: Близнаци
Снимка: Thinkstock

Още през първия месец на Новата година представителите на знака Близнаци ще усетят промяната в живота си. Ще се наложи да преразгледате всичките си планове. Не забравяйте, че всяка промяна носи добро. Освен това промяната ще е свързана с много нови неща и това ще ви даде усещане за нов живот. Най-важното е да не се съмнявате във възможностите ви.

През втория месец на годината най-важното качество за вас ще бъде дипломатичността. Може да имате някои пререкания с началниците си, но вие не сте в печелившата позиция да се правите на по-знаещи от тях. Бъдете добронамерени, без да се притеснявате, че може да изглеждате малко глупави. След време тази ситуация ще е във ваша полза. Много е важно да не се подавате на изкушението да бъдете въвлечени в служебна интрига.

С настъпването на пролетта ще се възстанови равновесието в живота ви. Март ще бъде изпълнен с вдъхновение и романтика. Някои Близнаци ще бъдат толкова влюбени, че нищо друго няма да има значение. Не страхувайте от това да създадете една сериозна и дълготрайна връзка .

През май звездите ви съветват да не допускате в поведението и съзнанието си ревност, недоверие и неоснователни съмнения относно партньора ви. Доверието е основата в едни отношения – не го забравяйте. Освен това не можете, а и не е необходимо да контролирате всичко, което се случва в живота ви. Опитайте се да си представите ако някой ви държеше сметка на вас за всяка ваша стъпка. Контактът с природата ще е това, което ще ви отдалечи от лошите мисли и ще ви помогне да постигнете хармония със себе си.

Топлите дни на лятото няма да ви разочароват. То ще премине точно по ваш вкус – изпълнено със събития и приключения. Те няма да липсват и в работата ви, където сами ще станете инициатори на свежи промени. Възможни са служебни пътувания извън граница, изпълнени с множество нови впечатления.

През юли и август може да си позволите да мислите и осъществите заслужена почивка. Най-удовлетворени ще се чувствате ако това се случи в компанията на любимия ви човек. Дори свободолюбивите представители на знака, които до сега са бягали от обвързване ще започнат да се замислят за плюсовете на съвместния живот.

Завръщането в работния ритъм през есента ще се случи с гръм и трясък. Романтиката все още не ви е напуснала, а това гарантира вдъхновение и хъс за работа, които няма да останат незабелязани от висшестоящите. Сега вие ще получите така чаканото признание и възнаграждение за способностите и труда ви.

Октомври е благоприятен месец за влагане на средствата, които сте получили извън основното ви възнаграждение. Някои представители на знака може да се сдобият с нова кола, дом или да предприемат далечно пътуване.

Годишен хороскоп 2016: Телец

2015 година бе за вас една безкрайна поредица от грижи и предизвикателства и сега наистина заслужавате така чаканите положителни резулт...

Последните два месеца на 2016 година са предназначени за работа. Мисълта за достигането на нови върхове ще ви движи напред. Очакванията ви ще бъдат оправдани и от финансова гледна точка.

През 2016 година Меркурий ще бъде ретрограден четири пъти, при това в знаците на земната стихия – Козирог, Телец и Дева. През този период не е подходящо да се започват нови проекти, да се купуват носители на информация или дреболии и да се внимава по време на път. Най-добре да не се предприемат пътувания. Периодите на ретрограден Меркурий ще бъдат:

5-26 януари

28 април – 22 май

30 август- 22 септември

Годишен хороскоп 2016: Овен

Овенът ще започне годината по специфичния за него начин – с рогата напред. Първо ще преминете през дома, за да продължите в офиса...

19 декември – 8 януари 2017 година.

Марс ще бъде ретрограден от 17 април до 30 юни. Тогава трябва намалите темпото и да пи отдъхнете. Периодът не е подходящ за добиване на влияние и социално положение, пости. Най-добре се заемете с преразглеждане на принципите ви.

Юпитер започва ретроградното си движение от 8 януари и приключва на 9 май. Това време не е подходящо за започването на дейност, която е свързвана с материални облаги. Хубаво е тогава да се завършат по-рано започнати проекти, свързани с висше образование, пътешествия, юридически дела.

Вижте годишния хороскоп за Овен

Вижте годишния хороскоп за Телец

2-те зодии, които винаги печелят

Никога не знаем пред какви борби може да ни постави животът и доста често сме неподготвени. Но в живота трябва да се действа на момента...

Вижте годишния хороскоп за Рак

Вижте годишния хороскоп за Близнаци

Вижте годишния хороскоп за Лъв

Вижте годишния хороскоп за Дева

Вижте годишния хороскоп за Везни

2-те зодии, които мъжете не могат да забравят

Хората идват в живота ни, постояват - някои за мъничко, други за повече, а накрая винаги си тръгват... до деня, в който не откриеш този...

Вижте годишния хороскоп за Скорпион

Вижте годишния хороскоп за Стрелец

Вижте годишния хороскоп за Козирог

Вижте годишния хороскоп за Водолей

Вижте годишния хороскоп за Риби

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Малко хора знаят къде се намира Бутан, а още по-малко името на столицата ѝ

Какво задължително се прави на Гергьовден за късмет?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com