Годишен хороскоп 2016: Дева

73609
Годишен хороскоп 2016: Дева
Снимка: Thinkstock

Началото на 2016 година ще бъде отбелязано със сериозна придобивка за представителите на знака Дева. Всъщност „печалбата“ ще се състои в завръщането на нещо ценно в живота ви, за което сте загубили надежда, че ще се появи отново. Това е истински подарък от Съдбата и от ваша страна ще се изискат усилия, за да го запазите този път. Промяната не е желателна, тя е необходима, но вие сте способни на нея, така че – действайте!

Вихърът в личния ви живот ще е на преден план през първите три месеца от годината. Ако имате доверителни отношения с началника ви споделете му необходимостта да въведете ред в тази сфера.

От април обаче ще трябва да влезете в работен ритъм и да запретнете ръкави. Никой няма да ви чака повече дори за миг. Извиненията и оправданията може да запазите за себе си, а най-добре да ги забравите изобщо.

Балансирането между личния живот и работата няма да е най-лесното за вас. Затова ще се наложи да бъдете дипломат. Ще са ви нужни психически и физически сили, затова използвайте слънчевата светлина и даровете на природата на май, за да поддържате тялото и духа си във форма. Здравословният начин ще е основата на успеха ви.

Юни ще изиска от вас разчистване на сметките. Бъдете честни. Всичко, което сте взели трябва да бъде върнато по един или друг начин. Шмекеруването не е позволено и ще бъде усещано още в зародиш от отсрещната страна. Пък и кой иска да живее в лъжа? Месецът не е подходящ за смяна на работното място.

След „прочистването“ през юни юли ще ви донесе заслужено удовлетворение и награда. Това е време за възраждане и възход. Оптимистичният поглед върху нещата ще ви гарантира успех. Не се страхувайте да допуснете новото в живота ви.

Годишен хороскоп 2016: Лъв

Още първите дни на Новата 2016 година ще донесат промени за представителите на знака Лъв. Това, което ще се иска от вас е да реагирате...

Август е вашето време за почивка от онези неща, които сте изпълнявали всекидневно в дните до сега. Не бива обаче да мързелувате относно това, което роди въображението ви. Сега е моментът да опитате всичко ново, което ви е хрумнало. Напълно възможно е да откриете ново призвание за себе си.

Септември и октомври ще са месеци на активна дейност. Очакват ви промени, които ще изискат доста от способностите и силите ви. Пълното отдаване ще гарантира това нещата да се обърнат във ваша полза. Никой не обещава, че ще е лесно, но накрая ще е сладко.

Ако имате нужда от отговори и решения, които не може да намерите сами се обърнете за помощ към семейството ви. Ноември е месец за взаимност и вслушване в гласа на човека до вас. Тази своеобразна почивка ще ви даде сили да прекарате декември в преследване на успеха в работата. Празниците ще са гарантирани от гледна точка на финансова обезпеченост, настроение, взаимност и любов!

През 2016 година Меркурий ще бъде ретрограден четири пъти, при това в знаците на земната стихия – Козирог, Телец и Дева. През този период не е подходящо да се започват нови проекти, да се купуват носители на информация или дреболии и да се внимава по време на път. Най-добре да не се предприемат пътувания. Периодите на ретрограден Меркурий ще бъдат:

5-26 януари

Годишен хороскоп 2016: Рак

Нова година – ново начало! Това с пълна сила важи за представителите на знака Рак през 2016 година. Още през първите дни на месец...

28 април – 22 май

30 август- 22 септември

19 декември – 8 януари 2017 година.

Марс ще бъде ретрограден от 17 април до 30 юни. Тогава трябва намалите темпото и да пи отдъхнете. Периодът не е подходящ за добиване на влияние и социално положение, пости. Най-добре се заемете с преразглеждане на принципите ви.

Юпитер започва ретроградното си движение от 8 януари и приключва на 9 май. Това време не е подходящо за започването на дейност, която е свързвана с материални облаги. Хубаво е тогава да се завършат по-рано започнати проекти, свързани с висше образование, пътешествия, юридически дела.

Годишен хороскоп 2016: Близнаци

Още през първия месец на Новата година представителите на знака Близнаци ще усетят промяната в живота си. Ще се наложи да преразгледате...

Вижте годишния хороскоп за Овен

Вижте годишния хороскоп за Телец

Вижте годишния хороскоп за Рак

Вижте годишния хороскоп за Близнаци

Вижте годишния хороскоп за Лъв

Годишен хороскоп 2016: Телец

2015 година бе за вас една безкрайна поредица от грижи и предизвикателства и сега наистина заслужавате така чаканите положителни резулт...

Вижте годишния хороскоп за Дева

Вижте годишния хороскоп за Везни

Вижте годишния хороскоп за Скорпион

Вижте годишния хороскоп за Стрелец

Вижте годишния хороскоп за Козирог

Годишен хороскоп 2016: Овен

Овенът ще започне годината по специфичния за него начин – с рогата напред. Първо ще преминете през дома, за да продължите в офиса...

Вижте годишния хороскоп за Водолей

Вижте годишния хороскоп за Риби


 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Дерматолог разкри дали трябва ли да измиваме косата си два пъти с шампоан

Топ 5 на най-полезните плодове през пролетта (СНИМКИ)

Спрете стареенето: 5 съвета за грижа за косата, които ще ви подмладят с няколко години

Тази притча ще преобърне живота ви

Стихотворение за 26 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com